Presentació del nou model S01 a EICMA

El passat dimecres 8 de novembre es va presentar a la Fira de Milà, la més important pel que fa a motocicletes a tota Europa, el nou model Silence S01 que sortirà a la venda cap a la primavera del 2018. El CEO de Silence, Carlos Sotelo, va fer la presentació de la moto davant d’un públic i mitjans expectants per veure les seves prestacions i, sobretot, l’extraordinari sistema d’extracció de la bateria.

Presentació a la Fira de Milà.
Foto de Pasmon Integral amb el CEO de Silence, Carlos Sotelo.

 

La S01 ja ofereix tot el necessari per al client particular, ja que pot carregar la bateria a casa seva i controlar l’estat de la càrrega amb l’aplicació mòbil desenvolupada per Omoove. A més, tindrà una velocitat màxima de 100 km/h, i una autonomia de 75 km.

A principis de 2018, Silence presentarà oficialment a Catalunya la S01 i mostrarà les informacions específiques i el cost final per al consumidor.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga una mejor experiencia de usuario. Al navegar está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política.